Toegankelijkheid

Minder validen & rolstoelgebruikers
De Lieve Vrouw is goed toegankelijk voor minder validen. In alle zalen zijn rolstoelplaatsen aanwezig, alle verdiepingen zijn met een lift te bereiken en op de eerste verdieping vind je een invalidentoilet. 

Wanneer je gebruik wilt maken van één van de rolstoelplaatsen, dan is het prettig als je dit bij de reservering of de aankoop van kaarten aan de kassa kenbaar maakt. Heb je online kaarten gekocht? Dan kun je het doorgeven door tijdens de openingstijden van de kassa te bellen met 033 422 65 55. Voor zowel de film- als theatervoorstellingen is het fijn als je op tijd aanwezig bent, wij kunnen je dan goed begeleiden naar een mooie plek.

  • In Parkeergarage Stadhuisplein is geen lift aanwezig. In de Zwanenhalssteeg, om de hoek bij De Lieve Vrouw, zijn wel twee parkeerplaatsen voor invaliden aanwezig.

Gehoorondersteuning
In alle zalen is een RF-systeem aanwezig voor slechthorenden. Je kunt de bijbehorende neklus lenen bij de filmoperateur of de zaalbeheerder. Als je zorgt dat je op tijd aanwezig bent, kunnen we je als eerste toelaten in de zaal zodat je de apparatuur in alle rust kunt afstellen.