Vacature Floormanager

per 1 juni | 32 uur per week

De Lieve Vrouw is hét culturele huis voor podiumkunsten en film in Amersfoort.

We ontvangen elk jaar ongeveer 100.000 bezoekers die komen genieten van onze films en voorstellingen. In ons intieme vlakkevloertheater vertonen we eigentijdse podiumkunstenvoorstellingen als theater, dans en muziek. In onze filmzalen zie je dagelijks de nieuwste (inter)nationale kwaliteitsfilms en documentaires, al dan niet met een verdiepend programma. Overdag vinden regelmatig ook verhuringen plaats of educatieve activiteiten voor het onderwijs.

Met onze programmering willen wij onze bezoekers inspireren, uitdagen of andere perspectieven bieden: anders kijken, naar jezelf en de wereld. De Lieve Vrouw heeft ook een gastvrij café met een zonnig terras aan het mooiste plein van de historische binnenstad.

De werkvloer is jouw podium

Functiebeschrijving

Onze bezoekers waarderen De Lieve Vrouw om haar inhoudelijke kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijke gastvrijheid. Samen met een team van medewerkers en vrijwilligers ga jij – als floormanager in het bijzonder – hierop toezien en werk van maken. De werkvloer is jouw podium.

Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van technische taken ten behoeve van filmvertoningen. Je bent de verbindende schakel tussen onze servicebalie, de filmtechniek, theater, de horeca én natuurlijk onze bezoekers.

Je stuurt publieksstromen, ondersteunt je collega’s, bent voor onze bezoekers gastvrij aanwezig en springt bij waar nodig. Je krijgt een centrale positie binnen onze BHV-organisatie en bij bijzondere programmering of verhuringen ondersteun je bij de opbouw. Doordat je veel (over)ziet, samenwerkt en aanpakt, gaan bezoekers na afloop van hun voorstelling tevreden weer op huis aan.

Zie je ruimte voor verbetering? Loopt er onverhoopt iets mis? Dan is het ook de rol van de floormanager om de ervaring van ‘de vloer’ terug te brengen naar de organisatie. Zo kunnen we samen werken aan de gastvrijheid en kwaliteit van De Lieve Vrouw.

Zoeken we jou?

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde MBO (niveau 4) of Hbo-opleiding bij voorkeur in een dienstverlenende richting.
 • Je kan zo af en toe onder druk presteren, schakelen en rust bewaken en dit geeft je voldoening
 • Je houdt overzicht in je werkzaamheden • Je bent communicatief sterk, sociaal vaardig, je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van de Engelse
 • Je bent een echte aanpakker en je zet techniek/software t.b.v. filmvertoningen graag in om het werk optimaal te kunnen uitvoeren
 • Je bent flexibel inzetbaar in roosterdiensten die liggen tussen 13:00 uur ’s middags en 0:00 uur ’s nachts
 • Je woont in Amersfoort of de directe omgeving
 • Je hebt affiniteit met het aanbod van De Lieve Vrouw

De Lieve Vrouw is voor iedereen

Daarom zoeken we actief kandidaten
met een verscheidenheid in afkomst en achtergrond.

Wij bieden

 • Een levendige werkomgeving met enthousiaste collega's.
 • Een contract van een jaar met uitzicht op een langere periode.
 • Salaris op basis van de cao Nederlandse Podia, schaal 5, minimaal € 2.416,04 tot maximaal € 3.362,33 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (=36 uur). In verband met de onregelmatige werktijden is er een toeslag van 4% over het volledige salaris van toepassing.
 • Een vrijkaartenregeling voor onze voorstellingen.
 • Een (verplichte) BHV-opleiding.

Je reactie

Lijkt deze functie je wel wat? Solliciteren kan tot woensdag 12 april a.s. door middel van het sturen van een sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@lievevrouw.nl t.a.v. Miriam Lokhorst.
Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan per mail contact op met Ron Wielens, manager Techniek & Operatie, ronwielens@lievevrouw.nl

 • De gesprekken zijn gepland in de week van 22-26 april

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan