Verlanglijstje:

Jessie Kamp (3).jpg
Jessie Kamp (3).jpg

Bedrijven

Midden in het historische hart van de stad Amersfoort, aan het Lieve Vrouweplein onder de 'De Lange Jan', vindt je De Lieve Vrouw; de culturele huiskamer van de stad waar jouw evenement gegarandeerd een theatraal tintje krijgt. De Lieve Vrouw rolt graag de rode loper voor je uit!

Nodig jouw organisatie uit voor een vergadering, besloten film- of theatervoorstelling of een lezing of presentatie met aansluitend een borrel. De Lieve Vrouw biedt tal van mogelijkheden voor jouw unieke bedrijfsevenement.

In de historische binnenstad in Amersfoort en omgeving

Betrokken medewerkers

Sfeervolle en levendige horeca

Praktische informatie:

Ons theater is centraal gelegen, goed bereikbaar en biedt ruimte aan zowel grote als kleine groepen. Je kunt gebruik maken van één of meerdere van onze drie filmzalen en/of onze flexibele theaterzaal, met ruimte variërend van 42 tot 200 man. En de technische rompslomp? Maak je daarover vooral geen zorgen: we zijn een theater en filmhuis, dus in alle ruimtes is een filmdoek en uitstekende geluidsinstallatie aanwezig waarop je heel eenvoudig je eigen laptop aansluit.  

Naast gebruik te maken van onderstaande zalen is het ook mogelijk om de Vergaderzaal en het Theatercafé te gebruiken.


DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

MEER DAN EEN GEWONE BIJEENKOMST

Dankzij De Lieve Vrouw en haar medewerkers en de voortreffelijke service van de horeca werd de kick-off van ons event meer dan een gewone bijeenkomstDankzij De Lieve Vrouw en haar medewerkers en de voortreffelijke service van de horeca werd de kick-off van ons event meer dan een gewone bijeenkomst

Friesland Campina

Friesland Campina

Interesse? Neem contact op:

Renate Verhey

verhuur & publieksservice

033 422 65 64 / 033 422 65 50

 

Peter Woelders

Hoofd bedrijfsvoering