Verlanglijstje:

Deze bedrijven gingen je voor

Wat zeggen onze klanten?

ZEER ZEKER EEN AANRADER

"Inmiddels meerdere malen mogen vertrouwen op de gastvrijheid en service van alle medewerkers van de Lieve Vrouw bij de organisatie van een aantal bedrijfsevenementen. Altijd met de grootste vriendelijkheid en kundigheid hebben ze deze dagen tot een succes gemaakt en blijven we heel graag terugkomen. Een fijne locatie, centraal gelegen, enorm flexibel qua mogelijkheden en compleet uitgerust. In combinatie met de ongedwongen sfeer, zeer zeker een aanrader."

Bianca van 't Hof

HOFproductions

MEER DAN EEN GEWONE BIJEENKOMST

"Dankzij De Lieve Vrouw en haar medewerkers en de voortreffelijke service van de horeca werd de kick-off van ons event meer dan een gewone bijeenkomst."

Friesland Campina

AANGENAAM VERRAST DOOR DE SFEERVOLLE LOCATIE

"Onze klanten- en prospectdag was voor ons een hele spannende dag waarbij we volledig moesten vertrouwen op de expertise van de medewerkers van De Lieve Vrouw. Dit hebben ze meer dan waargemaakt. En de klanten? Die waren aangenaam verrast door de sfeervolle locatie!"

CAD Services

WIJ KOMEN MINSTENS VIER KEER PER JAAR

"Wij komen minstens vier keer per jaar naar De Lieve Vrouw. Of het nu gaat om een grote klantenbijeenkomst of een kleine medewerkersbijeenkomst; de medewerkers van De Lieve Vrouw zijn snel en efficiënt. Het is net of ze dit altijd doen. We hebben totaal geen zorgen om de techniek en de horeca levert meer dan we eigenlijk van ze kunnen verwachten."

NCOD | Advies · Detachering · Opleidingen

perfect georganiseerd

“Voor de ‘Nutreco controller conference 2018’ voerden Nutreco medewerkers een theaterstuk op in het Theater De Lieve Vrouw. Dit was voor alle spelers de eerste keer dat zij in theater speelden. De afstemming van benodigdheden, de technische begeleiding voor licht en geluid en de verzorging van catering waren perfect georganiseerd.”

Nutreco