Voordeel

Kijk met korting. We hebben verschillende manieren waarop je bij ons voordelig geniet van film en theater.

Cinevillepas

Cinevillepas

Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag van € 22,50 per maand bij alle 44 locaties onbeperkt naar de film. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50 per maand. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over de Cinevillepas

Cinevillepas aanschaffen

Cinevillepas aanschaffen?

Je bestelt de pas voor minimaal vier maanden via de website van Cineville, daarna is het maandelijks opzegbaar. Wil je er vandaag al gebruik van maken? Als je de pas aanschaft, ontvang je direct een tijdelijke pas in je e-mail.

Je kunt een Cinevilleabonnement alleen online afsluiten en niet aan onze servicebalie.

Kan ik mijn Cinevilleticket nog annuleren?

Ja dat kan via de link in de bevestigingsmail en via je online account.

Meestel gratis, soms kleine toeslag

Een Cinevilleticket is meestal gratis. Een enkele keer betaal je een kleine toeslag. Dit betaal je bij het bestellen van je (online) ticket.

Tickets bestellen met je Cinevillepas

Koppel je Cinevillepas aan je online account voor meer bestelgemak. Het pasnummer verschijnt direct als optie als je een Cinevilleticket selecteert. Je kunt alleen je eigen pas koppelen. Geen account of wil je voor een andere pashouder bestellen? Vul dan bij het Cinevilleticket het pasnummer handmatig in.

Vele extra's

Cineville biedt veel extra's, zoals toegang tot voorpremières en klassiekers en tal van filmfestivals zoals Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter. Bij de platenzaken Plato en Concerto ontvang je bovendien 10% korting op je aankopen.

Extra voordeel op 

dinsdag en donderdag

Als eerste die nieuwe film zien voor een leuke prijs? Bezoek onze premièrefilms op donderdag en profiteer van € 2,00 korting op het reguliere tarief.

Voordeliger films kijken? Schuif op dinsdagmiddag aan en ontvang € 2,00 daldinsdag-korting op het reguliere filmtarief. Deze gereduceerde ticketprijs geldt voor films die dinsdag starten tot 18.00 uur.

Als Vriend van De Lieve Vrouw ben je altijd voordelig uit. Vrienden ontvangen € 0,50 extra korting tijdens deze actiemomenten.

Sluit je aan bij We Are Public

Sluit je aan bij We Are Public

Voor € 18,00 per maand steun je nieuwe makers en krijg je gratis toegang tot een ultieme selectie concerten, voorstellingen en exposities in De Lieve Vrouw én daarbuiten! De Lieve Vrouw vertoont de mooiste theatervoorstellingen, gratis te zien met je We Are Public-pas. Benieuwd geworden?

Lees verder

Ben je verhinderd voor een bezoek met je We Are Public-pas?

Laat het ons zo spoedig mogelijk weten zodat we je reservering kunnen annuleren.

Hoe werkt We Are Public?

Op de website van We Are Public kun je zien welke voorstellingen in De Lieve vrouw gratis te bezoeken zijn met je pas. Neem telefonisch contact op met onze servicebalie om je ticket te reserveren. Op de dag van de voorstelling kun je vanaf 90 minuten voor aanvang je ticket afhalen aan onze servicebalie d.m.v. het scannen van je geldige WAP-pas en op vertoon van je legitimatie. We houden je reservering tot 15 minuten voor aanvang vast.

Jonger dan 30? 

Good for you!

Student

Ben je voltijdstudent en jonger dan 30 jaar? Dan kun je bij De Lieve Vrouw voordelig naar de film en het theater. Tickets met studentenkorting zijn verkrijgbaar aan onze servicebalie en ticketzuil vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling. Laat je studentenbewijs zien bij het scannen van je kortingsticket.

  • Film: Je betaalt € 8,00 doordeweeks en € 9,00 weekendtarief vanaf vrijdagavond t/m zondagmiddag
  • Theater: Je betaalt € 11,00

CJP

CJP-houders krijgen € 1,00 korting op films en theater. Laat je geldige CJP zien bij het scannen van je ticket aan de zaal.

Food & Film: dubbel voordeel

Food & Film: dubbel voordeel

Wil je 's avonds naar de film en eten bij Dara? Dan is ons arrangement Food & Film iets voor jou. Bij Dara geniet je van gerechten die je nog niet eerder op je tong had liggen. En wij dienen films op die aan de bekende stamppot voorbij gaan. Culinair en cultureel genieten!

  • Op maandag-, dinsdag- & woensdagavond.
  • Een tafel vol wereldse mezzes bij restaurant Dara.
  • Een ticket voor een film naar keuze in De Lieve Vrouw.
  • Food & Film € 30,00 (drankjes zijn niet inbegrepen).
  • Koop dit filmarrangement als (cadeau)bon of in combinatie met je filmticket (uitsluitend) aan de kassa.

Reserveer een tafel bij Dara en vermeld hierbij dat je gebruik maakt van een Dara-filmarrangement.

Reserveren bij Dara

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan