PEREC

PEREC

Kun je naar buiten kijken? Wat zie je daar?

Met de voorstelling PEREC presenteren de Poezieboys een enthousiaste en humoristische ode aan deze bijzondere schrijver. In de speelse geest van Perec gaan Jos en Joep op zoek naar nieuwe theatervormen die ons vertragen en ons weer bewust maken van de aller normaalste dingen om ons heen. We leven in een tijd van grote verandering, maar om de dingen te veranderen moet je ook goed leren kijken naar wat er al is. Lees je deze tekst met een bril op? Hoe ziet deze bril eruit? Zit je ergens binnen en kun je naar buiten kijken? Wat zie je daar? Wat...

Met de voorstelling PEREC presenteren de Poezieboys een enthousiaste en humoristische ode aan deze bijzondere schrijver. In de speelse geest van Perec gaan Jos en Joep op zoek naar nieuwe theatervormen die ons vertragen en ons weer bewust maken van de aller normaalste dingen om ons heen. We leven in een tijd van grote verandering, maar om de dingen te veranderen moet je ook goed leren kijken naar wat er al is. Lees je deze tekst met een bril op? Hoe ziet deze bril eruit? Zit je ergens binnen en kun je naar buiten kijken? Wat zie je daar? Wat denk je dat anderen daar al gezien hebben? Heb je vandaag koffie op? Hoe smaakte die koffie? Draag je schoenen? Van welk materiaal? Is dit het eerste wat je leest vandaag?

“Wat een schitterende uitvinding is de mens! Hij kan in zijn handen blazen als hij die wil warmen en op zijn soep als die te warm is.” – Georges Perec

Lees meer
Genre literair, performance
Speeldata vr 5 - za 6 apr. 2024
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Tickets € 18,50
Concept, tekst en spel Joep Hendrikx en Jos Nargy
Naar teksten van Georges Perec
Regie Silke van Kamp
i.s.m. De Coproducers

Bestel tickets

vr 5 apr. 2024
20:30
za 6 apr. 2024
20:30

Doe jezelf een lol

Doe jezelf een lol

Nog nooit een voorstelling van Poezieboys gezien? Doe jezelf & anderen een lol en ga het meemaken. Na afloop ben je- net als wij - groot fan van een onnavolgbaar nieuw genre.

Met de Poezieboys maakten Jos en Joep de afgelopen jaren furore op theaterfestivals als De Parade en Oerol en ook in de theaters. Uitverkochte, dampende en joelende zalen voor de poëzie!

De wereld kan wel weer wat Rock & Roll & Poëzie gebruiken.


De Poezieboys

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan