De Lieve Flint

De Lieve Flint

De Lieve Flint

'De Lieve Flint' ontketent een wervelstorm van voorstellingen die je ziel doen zinderen met verlangen om zowel Flint als De Lieve Vrouw te bezoeken. Deze twee podia zijn als twee helften van één magisch geheel. De effen vloer van De Lieve Vrouw dient als ideaal canvas voor unieke producties die de muren van Flint nooit hebben gevoeld - en vice versa.

Flint

De volgende voorstellingen vind je in de Flint

De Lieve Vrouw

De volgende voorstellingen vind je in de Lieve Vrouw.

Bekijk ook onze serie Nieuwe Oogst

Bekijk ook onze serie Nieuwe Oogst

Sprankelend, bloeiend en nog onontdekt talent vormt het hart van de sensationele Serie Nieuwe Oogst. Een reeks opmerkelijke beloften waarvan je in de aanstormende seizoenen zeker meer zult ontdekken.

We presenteren een meticuleus geselecteerd assortiment uit diverse genres. Of het nu om drama gaat, muziektheater, dans of multidisciplinaire voorstellingen (een performance waarin verschillende genres worden vermengd); alles reflecteert de allernieuwste trends. Dat is precies waarom sommige voorstellingen nog in de schaduw staan: het stelt ons in staat om gedurende het seizoen de allerverste theatrale juweeltjes toe te voegen aan ons repertoire.

Bekijk de serie Nieuwe Oogst

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan