Vacature promotie (vrijwilligersfunctie)

We zijn voor ons promotieteam op zoek naar film- en theaterfans die graag redactioneel willen ondersteunen bij het zichtbaarder maken van onze films en voorstellingen.

1 dagdeel in de week / twee weken

De Lieve Vrouw is een gezellig theater, filmhuis en theatercafé aan het mooiste plein van het historische centrum van Amersfoort. Met onze eigenzinnige voorstellingen willen wij de verbeelding prikkelen, je aan het denken zetten of de boel opschudden. We werken met een enthousiast team van betaalde krachten en vrijwilligers.


We zijn voor ons promotieteam op zoek naar film en theaterfans die graag redactioneel willen ondersteunen bij het zichtbaarder maken van onze films en voorstellingen. Onder begeleiding van de film- en theatermarketeer en in samenwerking met de andere promotievrijwilligers lever je je bijdrage aan ons programma door bijvoorbeeld;

  • Zorg te dragen voor het maken van een wekelijks filmoverzicht,
  • te assisteren bij webredactie
  • informatie t.b.v. onze free publicity en social media te verzamelen en voor te bereiden
  • & leuke achter de schermen content te maken voor onze socials.

Heb jij zin om 1 dagdeel per week of twee weken hier op kantoor of vanuit huis aan de slag te gaan, ben je scherp op tekst en handig met (het aanleren van) diverse programma's, informeer dan eens naar deze functie!

Wat bieden wij?

Een fijne en dynamische werkomgeving met een loyaal en enthousiast team van vrijwilligers. Als vrijwilliger zie je met je vrijkaartenregeling films en voorstellingen en kun je in het theatercafé terecht met je verkregen consumptiebonnen.

Geïnteresseerd?

Leuk! Ben je beschikbaar voor de gevraagde uren & communicatief sterk? Draag je De Lieve Vrouw een warm hart toe en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en loyaal team van vrijwilligers? Dan zien wij jouw bericht met belangstelling tegemoet per e-mail t.a.v. Lennart Bakker, coördinator vrijwilligers en publieksservice, lennartbakker@lievevrouw.nl.

Wil je eerst meer weten? Neem gerust contact op 033 422 65 64 (ma,di of do) of per e-mail.

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan