• Week van de Creatieve AI

Her

Her

Een gevoelige man begint gevoelens te ontwikkelen voor ‘Samantha’, een geavanceerd computersysteem waar hij de hele dag mee kletst.

Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) is een complex en gevoelig man die zijn geld verdient door middel van schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere mensen. Nog vol verdriet door het stuklopen van zijn jarenlange relatie, raakt hij geïntrigeerd door een nieuw geavanceerd computersysteem, wat een geheel eigen identiteit vormt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Wanneer hij het systeem activeert ontmoet hij ‘Samantha’ (stem van Scarlett Johansson), een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie. Hun vriendschap verdiept zich steeds meer door alle input en ervaringen die Theodore en Samantha met...

Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) is een complex en gevoelig man die zijn geld verdient door middel van schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere mensen. Nog vol verdriet door het stuklopen van zijn jarenlange relatie, raakt hij geïntrigeerd door een nieuw geavanceerd computersysteem, wat een geheel eigen identiteit vormt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Wanneer hij het systeem activeert ontmoet hij ‘Samantha’ (stem van Scarlett Johansson), een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie. Hun vriendschap verdiept zich steeds meer door alle input en ervaringen die Theodore en Samantha met elkaar delen, en lijkt zelfs tot een gevoel van liefde voor elkaar te evolueren. Maar wat betekent deze emotie eigenlijk in dit digitale tijdperk?

Lees meer
Genre romantiek, sciencefiction, komedie, drama
Taal Engels
Duur 127 minuten
Land US, 2013

Bestel je tickets voor vandaag

Verwacht
Alle dagen

Kies en bestel

Sluiten

Deze films vertonen wij eenmalig in het kader van de Week van de Creatieve AI.

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan