Was (2+)

Was (2+)

Ontdek de magie van de was! Voor ouders een ritueel, voor kinderen een betoverend avontuur. Kom spelen in de was wereld na de show!

Met een gemiddeld ritme van 3,6 wasbeurten per week wordt de was in Nederland tot kunst verheven. De onvermoeibare ouders zijn de regisseurs van deze alledaagse choreografie.

Maar vanuit het perspectief van de kinderen transformeert de wasbeurt in een betoverend spektakel vol leven! De wasmachine, de wasmand en zelfs de was zelf vertellen een verhaal vol avontuur!

Na de voorstelling kunnen de kleintjes hun uitgelaten energie kwijt in een theaterspeeltuin gevuld met wasmachines, wasmanden, droogrekken en uiteraard de hoofdact, de was!

Genre jeugd
Speeldata 15 oktober 2023 - 21 januari 2024
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Website https://vanaf2.nl
Tickets € 12,00
Regie & decor Karel Casier
Spel & Concept Dieske Krijnders

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? 

Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je ouder bent dan 2 jaar. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Bestel tickets

zo 15 okt. 2023
11:00
zo 15 okt. 2023
15:30
zo 21 jan. 2024
11:00
zo 21 jan. 2024
15:30
Geen webverkoop

Over Dieske Krijnders

Over Dieske Krijnders

Dieske Krijnders, met een opleiding in dramatherapie en een passie voor bewegings- en improvisatietheater, heeft van haar liefde voor het podium een carrière gemaakt. Tussen 2014 en 2022 maakte zij samen met Karel Casier de hitshow voor peuters en kleuters 'Moes'. Deze show leverde hen in 2017 de Zilveren Krekel op: "Moes excelleert door te schitteren in het wonder van het gewone en kleine…” Met dit zelfde oog voor detail en sfeer hebben ze nu de voorstelling 'WAS' gecreëerd, waarbij Karel het decor en de regie op zich neemt.

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan